top of page
 • Απο τι υλικά κατασκευάζονται τα εκκλησάκια;
  Όλες οι κατασκευές μας είναι φτιαγμένες αποκλειστικά και μόνο από οπλισμένο σκυρόδεμα κορυφαίας ποιότητας. Επίσης χρησιμοποιούνται ρητίνες και ειδικά στεγανωτικά υλικά τελευταίας γενιάς, τα οποία εγγυώνται την μέγιστη δυνατή μόνωση και προστασία.
 • Τι περιλαμβάνει το εκκλησάκι στον βασικό του εξοπλισμό;
  Στον βασικό μας εξοπλισμό περιλαμβάνονται τα εξής: Μάρμαρο, πλακάκι ή πέτρα στο δάπεδο αναλόγως της προτίμησής σας. Ανοιγόμενα παράθυρα. Εκκλησιαστικά τζάμια τύπου cathedral. Ηλεκτρολογική εγκατάσταση. Ειδικός εξαερισμός για τα κεριά ο οποίος γίνεται με φυσικό τρόπο. Σοβάδες εσωτερικά και εξωτερικά με μαρμαρόσκονη.
 • Πόσα τετραγωνικά μπορεί να είναι το εκκλησάκι μας;
  Δεν υπάρχει περιορισμός στα τετραγωνικά του ναΐσκου σας. Τα εκκλησάκια μας ξεκινούν από 2 τ.μ. χωρίς κανέναν περιορισμό ανώτατου μεγέθους. Οτιδήποτε και αν θελήσετε είμαστε σε θέση να το κατασκευάσουμε.
 • Τα εκκλησάκια σας είναι τυποποιημένα; Μπορώ να αλλάξω κάτι εάν το επιθυμώ;
  Όλα μας τα εκκλησάκια είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με την ορθόδοξη βυζαντινή αρχιτεκτονική, και υπάρχει πάντοτε η δυνατότητα ουσιαστικής επέμβασης του πελάτη αρκεί να μην αντιτίθεται σε αυτή την αρχή. Εξάλλου είμαστε μία κάθετη μονάδα παραγωγής, και όλα τα στάδια των εργασιών γίνονται απο εμάς. Έτσι μπορείτε να τροποποιήσετε πολλά πραγματα όπως ο ρυθμός, το μέγεθος, τα κουφώματα, την επικεράμωση, την επένδυση, να προβείται στην αγιογράφηση του ναΐσκου σας ή ακόμη να προσθέσετε βιτρώ. Οποιεσδήποτε κι αν είναι οι ανάγκες σας είμαστε σε θέση να τις πραγματοποιήσουμε, συμβάλλοντας έτσι στην δημιουργία μιας εξατομικευμένης και μοναδικής κατασκευής αποκλειστικά για εσάς.
 • Μπορείτε να κατασκευάσετε κάποιο σχέδιο κατόπιν παραγγελίας;
  Βεβαίως και μπορούμε, και είναι κάτι το οποίο κάνουμε πάντοτε με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Ο μόνος κανόνας που θέτουμε είναι η αρμονία του σχεδίου με την ορθόδοξη βυζαντινή αρχιτεκτονική.
 • Η τοποθέτηση του ναΐσκου χρειάζεται άδεια?
  Αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες που διαφέρουν κατά περίπτωση. Για παράδειγμα παίζουν ρόλο τα τετραγωνικά του παρεκκλησίου, εάν θα τοποθετηθεί σε δημόσιο χώρο ή ιδιωτικό, εάν θα τελεστούν σε αυτό μυστήρια κ.ά. Σε κάθε περίπτωση, η εταιρία μας μπορεί να σας βοηθήσει στην διαδικασία έκδοσης άδειας από τον μηχανικό σας, εφόσον αυτό τελικά κριθεί απαραίτητο.
 • Τι υποδομή χρειάζεται να κάνω στον χώρο μου; Χρειάζεται βάση;
  Τα εκκλησάκια μας έχουν μασίφ κατασκευή και ουσιαστικά εμπεριέχουν την βάση τους. Δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη προεργασία στον χώρο σας, αρκεί να υπάρχει στέρεο έδαφος για τη τοποθέτηση τους, χωρίς μπαζώματα ή σαθρά εδάφη.
 • Είναι αντισεισμικά;
  Είναι απολύτως αντισεισμικά. Σκεφτείτε ότι κατά τη μεταφορά του δέχεται χιλιάδες μικροσεισμούς χωρίς την παραμικρή φθορά.
 • Υπάρχει εγγύηση κατασκευής;
  Όλα μας τα εκκλησάκια έχουν εφ'όρου ζωής εγγύηση όσον αφορά τον φέροντα οργανισμό.
 • Ποιός είναι ο χρόνος παράδοσης;
  Αυτό πάντοτε εξαρτάται από πολλές παραμέτρους και είναι διαφορετικός ανά περίπτωση. Σε γενικές γραμμές απαιτούνται περίπου 30 εργάσιμες ημέρες, εκτός κι αν υπάρχει το σχέδιο που επιθυμείτε ετοιμοπαράδοτο, οπότε και η παράδοση μπορεί να είναι άμεση.
 • Τα εκκλησάκια σας μεταφέρονται σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας ή του εξωτερικού;
  Τα εκκλησάκια μας μπορούν να μεταφερθούν σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας ή του εξωτερικού. Μεταφέρονται απο εξειδικευμένους συνεργάτες μαςμε απόλυτο επαγγελματισμό και απόλυτη ασφάλεια. Τα εκκλησάκια μας κοσμούν κάθε γωνιά της Ελλάδας και όχι μόνο. Ενδεικτικά κάποιες χώρες του εξωτερικού στις οποίες έχουμε στείλει εκκλησάκια μας είναι η Ρωσία, Ρουμανία, Γερμανία, Βουλγαρία, Αυστρία.
 • Η τιμή συμπεριλαμβάνει το ΦΠΑ και την μεταφορά;
  Η τιμές μας δεν συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ και την μεταφορά. Η μεταφορά εξαρτάται πάντοτε απο τον κωδικό και τους τόνους του ναΐσκου και αυξομειώνεται. Δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ διότι λόγω των εξαγωγών μπορεί να υπάρχει πλήρης απαλλαγή απο αυτόν όπως σε περιπτώσεις επιχειρησιακών ενδοκοινοτικών συναλλαγών ή και ακόμη στις συναλλαγές με το Άγιο Όρος.
bottom of page